Succes Stories

"Wij ervaren Mevr. Mr. N. Verweij als een zeer professioneel, prestatiegericht en doortastende advocaat. Adviseren, bemiddelen, onderhandelen, procederen dat zijn de taken die mr. Verweij tot nu toe voor ons heeft gedaan en wij zijn zeer tevreden. Wij kunnen haar van harte aanbevelen."
Anoniem
Cliënt
"Perfect, zeker aan te bevelen"
Marten
Cliënt
"Tja, Mr Verweij is betrokken, standvastig en zeer behulpzaam. Duidelijk in haar advies en op zijn tijd streng."
Anoniem
Cliënt
"Goede service, goed behandeld. Erg tevreden met de dienstverlening. Enige minpunt was de communicatie in het begin, rondom de overdracht met de mediator. Dat was niet helemaal duidelijk en duurde uiteindelijk langer dan gedacht."
Joyce
Cliënt
"Mevrouw Verweij is een jurist met een bijzonder goed inlevingsvermogen, helder, flexibel, proffecioneel en zeer deskundig. Met de hulp die ze mij gegeven heeft bij de ingewikkelde situatie waarin ik zat, heeft ze mij bijzonder aangenaam verrast!! Het resultaat is volledig zoals ik het me gewenst had."
Jan
Cliënt
"Geweldig juridisch bijgestaan door Mr. Nicole Verweij, in een complexe vastgoed / contract situatie. Nicole was alert, zeer deskundig en gedreven. Haar onderhandeling-skills zijn buitengewoon prettig en fair. Zoals ook haar persoonlijke touch en aandacht voor gevoelige zaken."
Iris
Cliënt