Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Werk is voor veel mensen van levensbelang. Niet alleen zorgt het voor een inkomen, maar de gemiddelde werknemer brengt veel tijd door op de werkvloer, met zijn of haar collega’s. Juist daarom is het van belang deskundig advies in te winnen, bijvoorbeeld bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst, maar ook zeker voorafgaand aan de beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

Contractenrecht

Het contractenrecht gaat over de ‘kleine lettertjes’ waar de meeste partijen zich liever niet mee bezig houden. Vaak laat de waarde van een goed opgesteld contract zich gelden op het moment dat het niet (meer) botert tussen de contractspartijen. Wees verstandig en neem contact op voordat u uw handtekening zet, ik adviseer u graag!

Rechtbank Rotterdam

Procesrecht & beslagrecht

Procesrecht is het rechtsgebied waar mijn meerwaarde als advocaat extra duidelijk wordt. Het gaat hier letterlijk om het bepleiten van uw zaak voor de rechtbank of het hof en de rechter overtuigen van uw gelijk. Neem contact op als u een stuk van een deurwaarder heeft ontvangen of als u er met de tegenpartij niet meer uitkomt, ik sta u graag bij. 

Sociale zekerheidsrecht

Het kan gebeuren dat u na ziekte of ontslag in aanraking komt met het UWV voor een WW-, een Ziektewet- of WIA-uitkering. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden van het verkrijgen van een uitkering en kan u helpen met het voeren van een bezwaarprocedure tegen het UWV. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.